2023-ban is folytatódott a hazai közösségi finanszírozás legfontosabb eseménysorozata, január 12-én ismét átadtuk az elmúlt év startup legjeinek járó díjakat. A Tőkeportál minden év végén teret ad a startup ökoszisztéma követőinek, akik szavazással dönthetik el, kik voltak 2022 legjobbjai a kijelölt kategóriákban. A Startup Utószilveszteren az elmúlt év legjobb startupját, befektetőjét, mentorát, és persze a legjobb kampánygazdáját is díjaztuk.

Mi volt az idei nyeremény?

Az Év Startup-befektetője, az Év Startupja és az Év Kampánygazdája a díjnyertes CARASSIA pezsgőt vihette haza az esemény után, illetve ajándékcsomagokat a szervezőktől! 🥂

„Ahogy a helyválasztást, a szőlőfajták kiválasztását és a pincészet technológiai felszerelését is egyetlen cél vezérelte: kiváló minőségű pezsgőt készíteni. Ez határozta meg mindazokat a döntéseket, amiket betelepítéskor és a pincészet épületének tervezésekor, technológiával való felszerelésekor meghoztunk, és mai napig meghatároz minden apró munkafolyamatot és döntést a szőlőben és a pincészetben.”

A Program

  • (18:45 – 19:00) Érkezés

    Regisztráció.

  • (19:00 – 19:30) Köszöntők, visszapillantás 2022-re

    Köszöntőt mondanak az esemény házigazdái: a Tőkeportál, a Brancs, a CIB Bank, a Global Traction és a HSUP vezetői

  • (19:30 – 19:50) Kampánygazdai pitchek

    Ismerd meg a Fishinda, a Cristo és az induló Brancs kampányát.

  • (19:50 – 20:00) Startup pitchek

    A legtöbb szavazatott kapott startupok is bemutatkoznak. Hamarosan közzétesszük neveiket!

  • (20:00 - 20:30) Díjátadó

    Hild Imre (Global Traction), Kölkedi Krisztián (Express Innovation Agency & HSUP), Fetter István (CIB Bank, Kisvállalati divízió vezetője), és Szeles Nóra (Tőkeportál) ünnepélyesen átadják a díjat a nyerteseknek.A nyertesek egy kiemelkedő minőségű Carassia pezsgővel gazdagodnak.

    Varga Miklós mentorunk különdíjban részesíti a legjobb startupokat.

  • (20:30 - 23:00) Networking & Catering

    Ínycsiklandó falatok mellett építheted szakmai kapcsolatodat az eseény résztvevőivel és a nyertesekkel.

Velük is találkozhattál:

munch_logo
diverzum_logo
seon_logo

2022 Legjobbjai

🏆 2022 Év Startupja:

Az Év Startupjának három vállalkozást is jelöltek: a Munchot, a Diverzumot és a SEON-t. az érdeklődő közönségnek a Munch és a Diverzum részletesen is bemutatta eddigi eredményeit.

🏆 2022 Év Startup Befektetője:

Az Év Befektetője címet is ketten nyerték el. A Cápák között Balogh Petyája már harmadszor lett díjazott; mellette szépszámú szavazatot kapott a Finnországból hazatért, rendkívül sikeres vállalkozást, a Tuxerát építő Szakacsits Szabolcs, aki idén már aktív angyalbefektetővé lépett elő és több közösségi finanszírozási kampányba fektetett be.

🏆 2022 Év Mentora

A mentorok megnövekedett szerepének köszönhetően három mentordíj került átadásra: Hild Imrének, aki egy évtizede támogatja a hazai startupok üzleti modell-keresését; Verő Barbarának, aki a humánfaktor, a csapat oldaláról közelíti meg a sikeresség kérdését; és Várdy Zoltánnak, aki ismeretterjesztő tevékenysége mellett aktívan a B2B startupok globális stratégiájának fejlesztését támogatja eredményesen.

🏆 2022 Év Brancs Kampánygazdája:

Az Év Kampánygazdája a Brancs részéről a Birsbirtok, a közösségi ültetvény koncepciójának egyik úttörője lett.

🏆 2022 Év Tőkeportál Kampánygazdája

Az év kampánygazdája a Tőkeportál részéről pedig az első komoly rekordot döntő kampány, a minőségi kisüzemi sörmárka, a Fehér Nyúl kapta a díjat.

🏆 Varga Miklós Különdíj:

Díjat adott át még Varga Miklós, USA-beli piacralépést támogató, ott élő mentor, aki a Fishindát díjazta, amivel a külföldi terjeszkedését fogja támogatni.

Megnéznéd, hogy milyen volt a tavalyi startup szilveszter?

Izgalmakkal teli volt a tavalyi szavazás, amelynek eredményéről és vendégeiről egy remek összefoglalóban olvashatsz.

Társszervezők:

Partnerek:

Köszönjük, ha követsz minket a social mediában is:

LinkedIn
YouTube
Instagram