#A KÖZÖSSÉGI BEFEKTETÉS

A közösségi befektetés folyamata

#1

Regisztráció a Tőkeportálon

Regisztrálj befektetőnek az e-mail címeddel, Facebook- vagy LinkedIn-fiókoddal.

#2

Profilod hitelesítése

Add meg személyes adataidat, majd a kért dokumentumok feltöltésével hitelesítsd a profilodat. A befektetői státusz megszerzéséhez töltsd fel bankszámlakivonatodat (elegendő a kivonat fejléce, a forgalom és egyenleg kitakarható), és töltsd ki befektetői tesztünket.

#3

Befektetés a futó kampányokba

Előre azonosított, befektetői státuszt szerzett felhasználóként kiválaszthatod az érdeklődési területednek megfelelő kampányt. Tegyél fel kérdéseket a kampányok fórumain, olvass el róluk minden információt, nézd meg videójukat és a feltöltött dokumentumokat. Befektetési szándékodat a ’Befektetek’ gombra való kattintással jelezheted. A befektetés azt jelenti, hogy előzetes (visszavonható) kötelezettségvállalást tettél a jövőbeli alaptőke-emelésben való részvételre. A befektetni kívánt összeg előlegét a Kampánygazda által a letétkezelő banknál nyitott letéti számlára kell utalnod – amihez a Kampánygazda kizárólag sikeres kampány után jut hozzá, az alaptőke-emelés végrehajtása után, akkor, amikor a Te értékpapírszámládon jóváírta a részvényeidet.

#4

A Kampány lezárása

A kampány lezárásakor a Tőkeportál értesíteni fog a kampány sikeréről. Sikeres kampány esetén az általad jelzett befektetési összeg és a befizetett előleg különbözetét a letéti számlára kell utalnod. Ez jelenti a végleges kötelezettségvállalást.

#5

Együttműködés és közösségépítés

Sikeres kampány esetén megkapod a részvényeket az értékpapírszámlára. Kövesd a vállalkozás tevékenységét, és ha tudod őket segíteni, azt is jelezd az emailekben megadott elérhetőségen.

#BEFEKTETÉS

Tudd meg hogyan fektethetsz be a Tőkeportálon