#KÖZÖSSÉGI KAMPÁNY

Közösségi kampány indítás

#1

Kapcsolatfelvétel

Jelentkezz egy valós piaci igényt kielégítő vagy hiánypótló vállalkozás pár mondatos leírásával és a keresett tőke nagyságának leírásával a hello@tokeportal.hu e-mail címen.

#3

Kampányelőkészítés és validáció

A Tőkeportál szakértő csapata és mentorai segítséget nyújtanak a kampánydokumentáció összeállításában és a kommunikációs stratégia kidolgozásában. Nézd meg a kampányokat, mert már azok is jó példával szolgálhatnak. Javasoljuk azt is, hogy egy minimális befektetéssel próbáld ki a folyamatot.

A Tőkeportál videopitchen vagy személyes prezentáció során értékeli a vállalkozást és a tőkeigényt (scoring). A Tőkeportál egy 3-6 héten át tartó egyeztetés során jogi és üzleti szempontból validálja a term sheet-et. Ezen időszakot az online kommunikáció felépítésére is érdemes kihasználni. Ekkor elkészülhet a 2-3 perces videó is. A kampány-előkészítés költségeire 300-500 ezer forintot szánj.

#4

Kampányindítás

Ha a Kampánydokumentáció megfelelő, elindíthatod a kampányt, amely 45-60 napig tart. Folyamatosan kommunikálj a közösséggel az online fórumunkon és folyamatosan toborozz befektetőket.

#5

A tőkecél elérése után

Ha sikeresen összegyűjtötted a céltőkét, a sikerdíj levonása után a Tőkeportál közreműködik a részvény-keletkeztetésben, a befektetők értékpapírszámláján megjelenik a részvény. A Tőkeportál monitorozza, számon kéri az üzleti terv teljesítését. Ugyanez lesz a feladata a befektetőket képviselő vezető befektetőnek vagy az e célra delegált szakértőnek is.

#KAMPÁNY

Hogyan indíts kampányt