Köszönjük, hogy 2023-ban is velünk ünnepeltetek! December 7-én ismét átadtuk az elmúlt év startup legjeinek járó díjakat. A Tőkeportál minden év végén teret ad a startup ökoszisztéma követőinek, akik szavazással dönthetik el, kik voltak az adott év legjobbjai a kijelölt kategóriákban. A Startup Mikulás az elmúlt év legjobb startupját, befektetőjét, mentorát, és persze a legjobb kampánygazdáját is díjazta.

Create.26

Nincs jobb módja a nyertesek megünneplésének, mint egy jó hangulatú összejövetel. A Startup Mikulás Party 2023-ban a Create.26-ban került megrendezésre.

Kik 2023 legjobbjai?

Coming Soon

Program

timeline_pre_loader

Társszervezők és támogatók

Partners

Az idei nyeremény?

Az Év Startup-befektetője, az Év Startupja, az Év Kampánygazdája, valamint az Év Mentora az esemény után a díjnyertes CARASSIA pezsgőt, illetve a szervezők által összeállított ajándékcsomagot vihette haza

„Ahogy a helyválasztást, a szőlőfajták kiválasztását és a pincészet technológiai felszerelését is egyetlen cél vezérelte: kiváló minőségű pezsgőt készíteni. Ez határozta meg mindazokat a döntéseket, amiket betelepítéskor és a pincészet épületének tervezésekor, technológiával való felszerelésekor meghoztunk, és mai napig meghatároz minden apró munkafolyamatot és döntést a szőlőben és a pincészetben.”

Megnéznéd, hogy milyen volt a tavalyi startup szilveszter?

Izgalmakkal teli volt a tavalyi szavazás, amelynek eredményéről és vendégeiről egy remek összefoglalóban olvashatsz.

Köszönjük, ha követsz minket a social mediában is:

LinkedIn
YouTube
Instagram