Szavazok!

2023-ban is folytatódik a hazai közösségi finanszírozás legfontosabb eseménysorozata, december 7-én ismét átadjuk az elmúlt év startup legjeinek járó díjakat. A Tőkeportál minden év végén teret ad a startup ökoszisztéma követőinek, akik szavazással dönthetik el, kik voltak az adott év legjobbjai a kijelölt kategóriákban. A Startup Mikulás az elmúlt év legjobb startupját, befektetőjét, mentorát, és persze a legjobb kampánygazdáját is keresi.

Ünnepelj velünk a Create.26-ban!

Nincs jobb módja a nyertesek megünneplésének, mint egy jó hangulatú összejövetel. A Startup Mikulás Party 2023 a Create.26-ban kerül megrendezésre.

Vásárold meg jegyed még ma!

Kik 2023 legjobbjai?

Szerinted ki az év startupja, befektetője és kampánygazdája?

Derítsd ki velünk a Startup Mikulás Party-n, hogy kik voltak a 2023-as év legjobbjai!

A Top 3 szavazatot kapó startupot meghívjuk pitchelni a Startup Mikulásra!

Slider kreatívok (31)

Program

timeline_pre_loader

Társszervezők és támogatók

Partners

Az idei nyeremény?

Az Év Startup-befektetője, az Év Startupja és az Év Kampánygazdája a díjnyertes CARASSIA pezsgőt vihette haza az esemény után, illetve ajándékcsomagokat a szervezőktől! 🥂

“Ahogy a helyválasztást, a szőlőfajták kiválasztását és a pincészet technológiai felszerelését is egyetlen cél vezérelte: kiváló minőségű pezsgőt készíteni. Ez határozta meg mindazokat a döntéseket, amiket betelepítéskor és a pincészet épületének tervezésekor, technológiával való felszerelésekor meghoztunk, és mai napig meghatároz minden apró munkafolyamatot és döntést a szőlőben és a pincészetben.”

Megnéznéd, hogy milyen volt a tavalyi startup szilveszter?

Izgalmakkal teli volt a tavalyi szavazás, amelynek eredményéről és vendégeiről egy remek összefoglalóban olvashatsz.

Köszönjük, ha követsz minket a social mediában is:

LinkedIn
YouTube
Instagram